VERZEKERINGEN

Schadeverzekeringen

Levensverzekeringen

Uitvaartverzekeringen

 

Adviesburo Wegro staat bekend als een uiterst betrouwbare partner op het gebied van schade- en levensverzekeringen. Vooral de persoonlijke manier waarop wij omgaan met het adviseren en de manier waarop wij schades afwikkelen, zal iedereen aanspreken. Doordat wij met diverse verzekeraars zaken doen, kunnen wij u een onafhankelijk maatwerk bieden.
 

 
 

SCHADE VERZEKERINGEN
 

De meest bekende schadeverzekeringen zijn o.a. verzekeringen voor:

AUTO'S en/of MOTOREN
AANSPRAKELIJKHEID
INBOEDEL
OPSTAL
GLAS
RECHTSBIJSTAND
COMPUTER en/of ELECTRONICA
MUZIEKINSTRUMENTEN
KOSTBAARHEDEN

en verzekeringen die met recreatie te maken hebben:

CARAVAN en/of CAMPER
PLEZIERVAARTUIG
REIS

en verzekeringen die met gezondheid te maken hebben:

ZIEKTEKOSTEN
ARBEIDSONGESCHIKTHEID
ONGEVALLEN
 

Het is belangrijk om niet onderverzekerd te zijn. Het gevolg daarvan is namelijk dat u maar een gedeelte van het schadebedrag uitgekeerd krijgt. Wij willen u graag behulpzaam zijn met het bepalen van het verzekerd bedrag. Hier vindt u een inboedelwaardemeter, waarmee u eenvoudig uw inboedel kan vaststellen. Deze inboedelwaardemeter wordt door de meeste verzekeraars geaccepteerd. Indien u van mening bent dat deze inboedelwaardemeter niet de juiste waarde aangeeft, kunnen wij u een inventarislijst toesturen. Ook kunt u hier klikken voor de berekening van de herbouwwaarde van uw opstal met toelichting. Wordt u geconfronteerd met een schade met een motorrijtuig, dan klikt u hier voor het downloaden van het schadeformulier voor motorrijtuigen. Voor overige schades klikt u hier op het schadeformulier algemeen op onze downloadpagina.

 
 


 
 

LEVENS VERZEKERINGEN

De meest bekende levensverzekeringen zijn verzekeringen voor o.a.:

RISICO VAN OVERLIJDEN
UITVAART
KINDERSTUDIE
ANW-GAT
LIJFRENTE
KAPITAALSOPBOUW
BELEGGINGSOPBOUW
COMBINATIES VAN BOVENSTAANDE VORMEN

Aangezien wij van mening zijn dat een zo'n ingewikkelde materie als levensverzekeringen niet per internet mogelijk is, adviseren wij u dringend een afspraak met ons te maken. Uiteraard vrijblijvend en zo u wilt 's avonds en bij u thuis. Waarom belt u niet voor een vrijblijvende afspraak? Ons telefoonnummer is 026-3812602. Een email is uiteraard ook mogelijk.

 

Dienstverleningsdocument en Wegro Dienstenwijzer

Voordat u ons opdracht geeft om voor een spaarverzekering of lijfrenteverzekering te adviseren en te bemiddelen, krijgt u van ons een Dienstverleningsdocument Vermogen Opbouwen en onze Dienstenwijzer. Voor een verzekering waarbij een risico bij overlijden dient te worden verzekerd, ontvangt u een Dienstverleningsdocument Risico's Afdekken en onze Dienstenwijzer.. Een dergelijk document stelt u in staat om een beter inzicht in onze dienstverlening te verkrijgen. Het genoemde bedrag in dit dienstverleningsdocument is een gemiddeld bedrag. Daarom krijgt u voorafgaand aan uw eventuele opdracht een overzicht van bedragen van specifieke diensten. Wij rekenen een vast bedrag. Dan weet u waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet geconfronteerd met tegenvallers.

 

  

UITVAART

 

Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat er bij overlijden een uitvaart  naar uw wensen geregeld kan worden. Er zijn grofweg twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een uitvaartverzekering in natura. Dan wordt de uitvaart verzorgd door een begrafenisondernemer voor een bepaald pakket standaarddiensten. Wilt u echter vrijheid om te kiezen welke begrafenisondernemer wordt ingeschakeld en hoe de uitvaart geregeld dient te worden, dan kunt u kiezen voor de tweede mogelijkheid. Deze tweede mogelijkheid is een bepaald geldbedrag te verzekeren. Dat raden wij u bijvoorbeeld aan als u speciale wensen voor de uitvaart heeft.  Waarom belt u niet voor een vrijblijvende afspraak? Uiteraard vrijblijvend en zo u wilt 's avonds en bij u thuis. Ons telefoonnummer is 026-3812602. Een email is uiteraard ook mogelijk.

 

Om u inzicht te geven in de kosten van een uitvaart kunt u deze uitvaartkostenmeter gebruiken.

 

 

 

HOME PAGE