PENSIOENEN // LIJFRENTE

 

Adviesburo Wegro heeft een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van lijfrenteverzekeringen. Daarbij houden wij terdege rekening met uw wensen en (fiscale) mogelijkheden. Wij kunnen uw pensioentekort berekenen en u een bijpassend en vrijblijvend voorstel aanbieden.

Het is onmogelijk om op het internet alle facetten van lijfrenteverzekeringen weer te geven. Het gaat namelijk niet om "doe-het-zelf"-verzekeringen, wel om ingewikkelde constructies. Daarom adviseren wij u een afspraak met ons te maken. Ons telefoonnummer is 026-3812602. U kunt ons ook emailen.

 

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer

 

Voordat u ons opdracht geeft om voor een spaarverzekering of lijfrenteverzekering te adviseren en te bemiddelen, krijgt u van ons een Dienstverleningsdocument Vermogen Opbouwen en onze Dienstenwijzer. Een dergelijk document stelt u in staat om een beter inzicht in onze dienstverlening te verkrijgen. Het genoemde bedrag in dit dienstverleningsdocument is een gemiddeld bedrag. Daarom krijgt u voorafgaand aan uw eventuele opdracht een overzicht van bedragen van specifieke diensten. Wij rekenen een vast bedrag. Dan weet u waar u aan toe bent en wordt u achteraf niet geconfronteerd met tegenvallers.

 HOME PAGE